Verzenden & Bezorgen

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace in je e-mail.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland en België zijn € 4,95. Bij bestellingen in Nederland en België vanaf € 39,95 zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten binnen EU landen is € 10,- en bij bestellingen vanaf € 99,95 zijn de verzendkosten gratis. Verzendkosten buiten de EU zijn € 25,- per bestelling. Let op: voor zendingen buiten de EU kunnen douane kosten in rekening gebracht worden. BURKELY is niet aansprakelijk voor deze kosten. Wij versturen geen pakketen naar Postbus adressen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer je een bestelling op werkdagen plaatst voor 14.00 uur wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Leveringen naar het buitenland kunnen langer duren. Volg je bestelling met de track & trace code voor een exact leer moment.

Waar kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Zodra je een bestelling klaar is voor verzending ontvang je een track en trace code per mail. Met deze code kun je de bestelling volgen zodat je precies weet wanneer je hem kunt verwachten.

Mijn bestelling is niet binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd. Wat kan ik doen?

Het kan gebeuren dat een bestelling er langer over doet dan verwacht. Is je bestelling al meer dan 4 werkdagen onderweg? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken graag met je mee. Mail naar klantenservice@burkely.nl en vergeet niet je ordernummer te vermelden.

Waarom heb ik geen orderbevestiging ontvangen?

Zodra je order geplaatst is ontvang je een orderbevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan even je ongewenste mail. Het kan zijn dat de mail hierin terecht is gekomen. Staat hij ook niet bij je ongewenste mail? Neem dan contact op met onze klantenservice wellicht is er iets fout gegaan. Wij helpen je graag. Mail naar klantenservice@burkely.nl en vergeet niet je ordernummer te vermelden.

//burkely.nl/wp-content/uploads/2021/08/BURKELY_NOOS_ANTIQUE-AVERY_8005364.56_9-scaled.jpg