Levering

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace in je e-mail. Het is afhankelijk van de drukte bij PostNL wanneer je pakketje geleverd wordt. Je kunt hem tussen 1 en 4 werkdagen verwachten.

*In verband met de feestdagen worden de orders die tussen 27 december en 29 december niet verzonden. Op 24 december en 31 december worden alle orders dezelfde dag nog verzonden als ze voor 14.00 uur binnen komen. Vanaf 1 januari 2020 worden alle orders weer verzonden met de verzendingsvoorwaarden die jullie van ons gewend zijn!

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland en België zijn de verzendkosten €4,95. Vanaf €39.95 zijn de verzendkosten in Nederland en België gratis. Binnen de Europese Unie zijn de verzendkosten €10,00. Vanaf €99.95 zijn de verzendkosten binnen de Europese Unie gratis. Buiten de Europese Unie zijn de verzendkosten €20,00. Vanaf €99.95 zijn de verzendkosten buiten de Europese Unie gratis. Let op: wij verzenden niet naar postbusadressen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen geplaatst op zondag tot en met donderdag vóór 23.59 worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaatst op vrijdag vóór 16.00 worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen die vrijdag na 16.00 en zaterdag worden geplaatst worden de eerst volgende werkdag bezorgd. De levertijd van pakketten die naar het buitenland moeten worden verzonden kunnen verschillen. Gemiddeld duurt dit één werkweek. Houd je Track & Trace in de gaten voor actuele informatie.

Hoe kan ik de status van mijn verzending zien?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je een Track & Trace in jouw e-mail wanneer je pakket wordt verzonden. In Track & Trace kun je jouw pakket volgen.

Mijn bestelling is nog niet geleverd na 1-4 werkdagen. Wat nu?

Soms kan het zijn dat de levering langer duurt dan normaal. Wanneer je binnen Nederland het pakket na 4 werkdagen en in het buitenland na 7 werkdagen nog niet ontvangen heeft, raden wij je aan om contact op te nemen via klantenservice@burkely.nl met onze klantenservice. Het is belang dat je je ordernummer in de e-mail vermeldt.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging ontvangen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging. Heb jij deze e-mail niet ontvangen? Check dan altijd eerst je ongewenste e-mail, want wellicht dat de e-mail daar terecht is gekomen. Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je gegevens. Controleer in jouw account of jouw e-mailadres klopt en neem indien nodig contact op met de klantenservice.

//burkely.nl/wp-content/uploads/2018/08/BURKELY-LOOKBOOK-ON-THE-MOVE-37-1.jpg