Identiteit

BURKELY

De dynamische wereld waar we tegenwoordig in leven, vraagt om producten die perfect aansluiten op het dagelijks leven. Producten die deze dynamiek aankunnen en het leven eenvoudiger maken. Dat is waar BURKELY om de hoek komt kijken. Met passie en precisie ontwerpen wij stijlvolle designs, die de laatste trends volgen, voor praktische leren tassen van de hoogste kwaliteit.

Wij zien een BURKELY tas als de ideale toevoeging aan jouw levensstijl. Onze tassen zijn tijdloos, stijlvol en passen precies bij jouw dagelijks leven. De tassen en accessoires bevatten namelijk altijd precies genoeg vakjes, ruimte en handige toevoegingen. Tassen die een doorlopende rits hebben, zodat het hoofdcompartiment verder opengeritst kan worden of een sleutelkoord zodat je in één keer bij je sleutels kan.

 

Het leer dat gebruikt wordt voor onze producten, wordt steeds mooier en persoonlijker tijdens het gebruik. In de loop der jaren krijgt jouw BURKELY tas of accessoire karakteristieke details, waarvan wij geloven dat dit juist de charme is die een creatie van BURKELY moet hebben. Een BURKELY tas voor elke gelegenheid en voor iedereen.